Τα νέα μας

Βράβευση του κ. Αρχοντοβασίλη Φώτη στην εκδήλωση Revolutionizing Health

By 12 Μαρτίου 201915 Απριλίου, 2019No Comments

Αλλάζοντας ριζικά τον χώρο της υγείας

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.). έλαβε χώρα  το μεγαλύτερο και πιο πρωτοποριακό event για τη υγεία, το Revolutionizing Health υπό την διοργάνωση της διαδικτυακής πλατφόρμας Doctor Anytime.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση:

Στόχος αυτής της συνάντησης είναι για πρώτη φορά να φέρουμε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της υγείας κάτω από την ίδια στέγη, να δούμε πώς κατάφερε το Doctor Anytime να αλλάξει το χώρο της υγείας φέρνοντας διαφάνεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και σεβασμό στις ανάγκες ασθενούς και γιατρού μέχρι σήμερα και να διαμορφώσουμε από κοινού το μέλλον του Digital Health.”

Κατά τη διάρκεια του event  υπήρξαν συζητήσεις διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον χώρο της υγείας , παρουσιάσεις για τις τάσεις στον εν λόγω τομέα στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα του doctoranytime σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και το μέλλον του Digital Health από την Google. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα  για την ανάλυση αναγκών και συμπεριφορών των ασθενών μέσα από τα 7 χρόνια λειτουργίας του doctoranytime.

Ανάμεσα στους γιατρούς που βραβεύτηκαν ήταν και ο γενικός χειρουργός κ. Φώτιος Αρχοντοβασίλης, Διευθυντής της 6ης Χειρουργικής Κλινικής Metropolitan General, ως μία από τις κορυφαίες επιλογές ασθενών, συγκεντρώνοντας 9.9 στις αξιολογήσεις ασθενών του στο Doctor Anytime. Παράλληλα, στην εκδήλωση βραβεύτηκε, μεταξύ άλλων ιατρών, και για την συνεισφορά του στην αφιλοκερδή περίθαλψη των πληγέντων κατά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, το καλοκαίρι του 2018.

Ο κ. Αρχοντοβασίλης ήταν ένας από αρκετούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, έσπευσε να προσφέρει αφιλοκερδώς την ιατρική του βοήθεια σε πληγέντες, αναδεικνύοντας, μαζί με τους άλλους ιατρούς που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, το κοινωνικό πρόσωπο της ιατρικής, αλλά και το αίσθημα ευθύνης που φέρει ο ιατρός σε στιγμές ανάγκης του κοινωνικού συνόλου, πέρα από χρηματικά και υλικά αγαθά.

Το doctoranytime έχει πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν από μία τέτοια συνάντηση να λείπει η στιγμή που θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευθεί η κοινωνική προσφορά, που ξεκίνησε κατευθείαν από την καρδιά των γιατρών και βρήκε χώρο εφαρμογής στο Μάτι, μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018“, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Leave a Reply