Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Φώτης Αρχοντοβασίλης είχε την τιμή να βραβευθεί για την ψηφιακή του παρουσία ως ιατρός στα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας 2022

Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας 2022

Ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Φώτης Αρχοντοβασίλης είχε την τιμή να βραβευθεί για την ψηφιακή του παρουσία ως ιατρός στα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας 2022.

Τα Medical Recognition Awards απονεμήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον Κλάδο της Υγείας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε για την προώθηση της Ιατρικής Επιστήμης στον ψηφιακό κόσμο εκ μέρους του ιατρού. Μέσω της ψηφιακής προβολής της επιστήμης του, ο Δρ. Αρχοντοβασίλης συνεισέφερε σημαντικά στην παροχή άριστων υπηρεσιών στην Γενική και Ρομποτική Χειρουργική, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την περίθαλψη στον μέσο ασθενή.

Ακόμα μία σημαντική αναγνώριση για τον Δρ. Φώτη Αρχοντοβασίλη, ο οποίος εκτελεί πάντοτε το λειτούργημά του με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για τον κάθε ξεχωριστό ασθενή!

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού