Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Το  Χειρουργικό ιατρείο του Δρ. Αρχοντοβασίλη Φώτη, αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της πανδημίας του ιού COVD-19, και έχοντας πλήρη επίγνωση και βαθιά συνείδηση του έργου που επιτελεί, σας ενημερώνει για τα ειδικά μέτρα που έχει πάρει για την προστασία και ασφάλεια των ασθενών αλλά και του προσωπικού του ιατρείου:

 • Αυξήθηκε ο χρόνος μεταξύ των προγραμματισμένων ραντεβού, με σκοπό να μην υπάρχουν πολλοί ασθενείς στην αναμονή. Συγκεκριμένα, στο σαλόνι αναμονής εμβαδού 40 τμ δεν υπάρχουν σε καμία περίπτωση περισσότεροι από 3 άνθρωποι ταυτόχρονα ( αποφυγή συγχρωτισμού).
 • Γίνεται σύσταση σε κάθε ασθενή, πριν προσέλθει στο ιατρείο, να έχει μαζί του μάσκα και γάντια. Σε περίπτωση που δεν έχει, το ιατρείο μας τους προμηθεύει κατά την είσοδο τους.
 • Συστήνεται στους ασθενείς να επισκέπτονται μόνοι τους ή (αν αυτό δεν είναι δυνατό) μόνο με έναν συνοδό τους χώρους του ιατρείου. Παράκληση να μην έχουν περισσότερους συνοδούς.
 • Στους χώρους του ιατρείου τηρούνται απαρέγκλιτα και με απόλυτη αυστηρότητα οι κανόνες υγιεινής. Οι χώροι μας αερίζονται σωστά και απολυμαίνονται καθημερινά ενώ παρέχουμε σε όλους τους χώρους μας αντισηπτικό gel καθώς και αντισηπτικό σαπούνι για τον επιμελή καθαρισμό των χεριών.
 • Σε οποιαδήποτε περίπτωση οι ασθενείς παρουσιάζουν συμπτώματα γρίπης ή κρυολογήματος (βήχας, πυρετός, πόνο στον λαιμό, καταρροή …) τους συστήνεται αυστηρά να παραμείνουν σπίτι και να επικοινωνήσουν με τον παθολόγο τους. Αν είναι πραγματικά επείγον να επισκεφτούν το ιατρείο, λίγο πριν μπουν τους εξοπλίζουμε κατάλληλα.
 • Ασθενείς που δεν είναι έχουν επείγον χειρουργικό πρόβλημα και εμφανίζουν συμπτωματολογία γρίπης, τους ακυρώνουμε το ραντεβού και τους ενθαρρύνουμε να έχουν τηλεφωνική ή διαδικτυακή συνομιλία με τον Χειρουργό.
 • Το Ιατρείο του κ. Αρχοντοβασίλη διαθέτει όλες της δυνατότητες διαδικτυακής επικοινωνίας μέσω e-mail, viber ή messenger. Επίσης, μέσω skype ή face time, μετά από συνεννόηση, μπορεί να γίνει video κλήση, για πιο σοβαρές περιπτώσεις, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις.
 • Αρμονιζόμαστε με τις συστάσεις των Ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών αλλά και των αρμόδιων φορέων σχετικά με τον COVID-19. Ενημερωνόμαστε διαρκώς και παρακολουθούμε στενά όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα, έτσι ώστε να τροποποιούμε ανάλογα τις δραστηριότητες του ιατρείου, και να ενημερώνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τους ασθενείς μας.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει για άλλη μια φορά η Ελληνική κοινωνία, είναι απόλυτης σπουδαιότητας η ατομική ευθύνη αλλά και η συλλογική συνείδηση. Μένουμε σπίτι μέχρι να περάσει και αυτή η μπόρα, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι δεν είμαστε μόνοι… Ο ιατρός σας είναι πάντα δίπλα σας !

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού