Τα νέα μας

Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής

By 9 Μαΐου 201931 Μαΐου, 2019No Comments

Μεγάλη μου τιμή η ανάθεση της οργάνωσης και συντονισμού του μετεκπαιδευτικου σεμιναρίου χειρουργικης των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος από την Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικης, της οποίας είμαι Γενικός Γραμματεας. Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα χειρουργικά course στην Ελλάδα !!

2ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Οι  νέοι χειρουργοί θα έχουν την ευκαιρία να «μυηθούν» στις τεχνικές και τα «μυστικά» της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, στη διάρκεια του διήμερου Σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή και Σάββατο 17-18 Μαΐου 2019 στο Ινστιτούτο Παστέρ από την Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και Άλλων Επεμβατικών Τεχνικών.

Στο εξειδικευμένο αυτό εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο θα συντονίσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, θα συμμετάσχουν ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι χειρουργοί, οι οποίοι και θα εκπαιδευθούν σε όλες τις τεχνικές αποκατάστασης των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, καθώς και στις νέες εξελίξεις στη λαπαροσκοπική και ρομποτική τεχνική που εφαρμόζεται  και η οποία αντικαθιστά όλο και περισσότερο τις ανοιχτές επεμβάσεις.

Ομιλητές θα είναι καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι Χειρουργοί με ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο την Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική των Κηλών του Κοιλιακού τοιχώματος, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης του διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν παράλληλα οπτικοακουστικές παρουσιάσεις των σύγχρονων τεχνικών αποκατάστασης της κήλης, ενώ στα debates που θα πραγματοποιηθούν, θα αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες αντιπαραθέσεις και συζητήσεις για τα συν και τα πλην όλων των τεχνικών αποκατάστασης των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Leave a Reply