Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Ανακοινώθηκε επισήμως  η έναρξη του νέου διετούς  Μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο  «Προηγμένη Λαπαροσκοπική-Βαριατρική Χειρουργική» το οποίο πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της Α΄Προπαιδευτικής Χειρουργικής κλινικής Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο» και απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους χειρουργούς.

Ο κ. Φώτιος Αρχοντοβασίλης με τις πιστοποιήσεις, την κατάρτιση και την εμπειρία που διαθέτει στην ρομποτική χειρουργική δέχτηκε με μεγάλη χαρά να στηρίξει ως διδάσκων και εκπαιδευτής χειρουργός το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.  Ως βασικός συντονιστής και ομιλητής για θέματα που αφορούν την ρομποτική χειρουργική, οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι χειρουργοί θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να διδαχθούν τα μυστικά της ρομποτικής Χειρουργικής από τον χειρουργό που πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη ρομποτική εγχείρηση βουβωνοκήλης με τη μέθοδο TEP, και την πρώτη ρομποτική αποκατάσταση μετεγχειρητικής κοιλιοκήλης με την τεχνική eTEP-RS στην Ελλάδα με το Ρομποτικό σύστημα daVinci Χi.

 

 

 

 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού