Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Η αναγνώριση του έργου και της εμπειρίας ενός χειρουργού

Η αναγνώριση του έργου και της εμπειρίας ενός χειρουργού εκφράζεται και με τις  προσκλήσεις που δέχεται από μεγάλες, διεθνείς και έγκριτες επιστημονικές χειρουργικές εταιρείες για να παραστεί ως ομιλητής σε θέματα της εξειδίκευσης του. Είναι πάντα εξαιρετική η τιμή που νιώθει ο Ιατρός όταν ανεβαίνει στο βήμα διεθνών συνεδρίων για να μοιραστεί την γνώση, την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη σοφία του με συναδέλφους του από όλο τον κοσμο. Μια τέτοια τιμή ήταν και η πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (EAES), που μαζί με την Ελληνική εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (EEEX), της οποίας ο Δρ. Αρχοντοβασίλης είναι Αντιπρόεδρος, οργάνωσαν ένα διεθνές συμπόσιο στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο. Ανάμεσα σε εξαιρετικούς χειρουργούς από ολόκληρη την Ευρώπη και την Ελλάδα, ο Δρ. Αρχοντοβασίλης έδωσε ομιλία με θέμα την Ρομποτική Χειρουργική. 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού