Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Ομιλία του Δρ. Φώτη Αρχοντοβασίλη στο International Hernia Symposium 2023 για την Χειρουργική Μέθοδο eTEP

Το International Hernia Symposium (IHS) είναι ένα από τα σπουδαιότερα διεθνή συνέδρια χειρουργικής των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος. Κάθε χρόνο γίνεται και σε διαφορετική χώρα, και συμμετέχουν καταξιωμένοιδιεθνούς φήμης και αναγνωρισιμότητας χειρουργοί, που έχουν εξειδίκευση αποκλειστικά στις κήλες και την αποκατάσταση του κοιλιακού τοιχώματος.

Στο συνέδριο αυτό, ο Δρ Φώτης Αρχοντοβασίλης (MD, PhD, FISS, FEHS) προσεκλήθη ως κύριος ομιλητής (Keynote Speaker) για να παρουσιάσει την πλέον πρόσφατη τεχνική αντιμετώπισης κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, την μέθοδο eTEP. Η ομιλία αυτή έγινε σε ένα από τα πλέον καθιερωμένα διεθνή συνέδρια κηλών, με περισσότερους από 1000 παρευρισκόμενους, με ομιλητές διεθνούς κύρους από όλο τον κόσμο καθώς και καταξιωμένους χειρουργούς κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Η πρόσκληση αυτή ήταν ιδιαίτερα τιμητική, αφού η τεχνική eTEP γίνεται σε λίγα κέντρα στον κόσμο, μεταξύ αυτών και στο Kέντρο Aριστείας Χειρουργικής Kηλών του Κοιλιακού Τοιχώματος του Metropolitan General, στο οποίο ο Δρ. Φώτης Αρχοντοβασίλης είναι Διευθυντής.  Ο Δρ Φώτης Αρχοντοβασίλης είναι ο πρώτος χειρουργός στην Ελλάδα που εφάρμοσε την τεχνική eTEP σε ρομποτική αποκατάσταση μετεγχειρητικής κοιλιοκήλης.

Δείτε όλη την ομιλία του Δρ. Φώτη Αρχοντοβασίλη στο IHS 2023 στο παρακάτω βίντεο.

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού