Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο κ. Αρχοντοβασίλης αποδέχθηκε την πρόσκληση της  Ρομποτικής Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος να δώσει διάλεξη για την ρομποτική χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Η συγκεκριμένη εταιρεία διοργάνωσε το 3ο ετήσιο course Ρομποτικής Χειρουργικής, στην Θεσσαλονίκη εκπαιδεύοντας μεγάλο πλήθος ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (Γενικοί Χειρουργοί, Γυναικολόγοι και Ουρολόγοι). Εστιάζει στην εκπαίδευση διαφόρων χειρουργικών τεχνικών αποκλειστικά με το ρομποτικό σύστημα Da Vinci.

O κ. Φώτιος Αρχοντοβασίλης, έχει εξειδικευτεί στη ρομποτική χειρουργική από το 2011, έχει ιδαίτερη ενασχόληση με την χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, ενώ έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις πιο σύνθετες και μοναδικές για την Ελλάδα ρομποτικές επεμβάσεις αποκατάστασης κηλών.

Στο συγκεκριμένο course, ο κ.Αρχοντοβασίλης  μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του ως εκπαιδευτής μέσω διαλέξεων και video παρουσιάσεων στους εκπαιδευόμενους χειρουργούς, όπου εξηγούσε βήμα προς βήμα τα στάδια των σημαντικότερων ρομποτικών χειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης όλων των ειδών κήλης, με το ρομποτικό σύστημα DaVinci Χi. Είναι το νεώτερο και πιο εξελιγμένο ρομποτικό σύστημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, και φυσικά και στο νοσοκομείο Metropolitan General, όπου πραγματοποιεί καθημερινά επεμβάσεις ο κ. Αρχοντοβασίλης Φώτης, Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής.

 
 
 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού