Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αμβούργο το 41ο   ετήσιο διεθνές συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Κηλών (EHS). Πρόκειται για το σπουδαιότερο και σημαντικότερο συνέδριο Χειρουργικής κηλών στον κόσμο, καθώς είναι το παλαιότερο, το πιο έγκριτο και πολυπληθέστερο, αφού οι σύνεδροι κάθε χρόνο ξεπερνούν τις 4000 και έρχονται κυριολεκτικά από όλα τα μέρη της γης για να το παρακολουθήσουν. Στο συνέδριο αυτό κάθε χρόνο είναι προσκεκλημένοι ομιλητές οι καλύτεροι χειρουργοί κηλών στον κόσμο.

O Χειρουργός κ. Φώτιος Αρχοντοβασίλης, Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής του Metropolitan General, είχε την εξαιρετική τιμή και χαρά να συμπεριλαμβάνεται στους ομιλητές του συγκεκριμένου συνεδρίου, αλλά και να προεδρεύσει σε μία στρογγυλή τράπεζα ομιλητών από διάφορες χώρες του κόσμου.

Είναι μια πραγματικά μεγάλη διάκριση αφού μέχρι σήμερα κανένας άλλος Ελληνας Χειρουργός δεν είχε ανάλογη παρουσία και συμμετοχή (ως ομιλητής δύο διαλέξεων και ως Πρόεδρος στρογγυλής τράπεζας) σε ένα τόσο σημαντικό Πανευρωπαϊκό συνέδριο.

Ο κ. Αρχοντοβασίλης παρουσίασε την εμπειρία της χειρουργικής του ομάδας στη Ρομποτική αποκατάσταση βουβωνοκηλών με την τεχνική TEP (μια τεχνική που γίνεται από ελάχιστους χειρουργούς στον κόσμο) αλλά και στην ρομποτική αποκατάσταση μεγάλων και σύνθετων μετεγχειρητικών κοιλιοκηλών με την τεχνική eTEP-RS, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα Βαλκάνια από τον κ. Αρχοντοβασίλη τον Απρίλιο του 2019.

Λόγω της εκπαίδευσης, εξειδίκευσης  και της εμπειρίας του κ.Αρχοντοβασίλη στην ρομποτική χειρουργική, ανέλαβε ως πρόεδρος στρογγυλής τράπεζας και την παρουσίαση νέων τεχνικών για την αποκατάσταση των κοιλιακών κηλών, από ομιλητές με σπουδαίο χειρουργικό έργο ανα τον κόσμο.

Στο ίδιο συνέδριο, ο κ. Αρχοντοβασίλης, ο οποίος είναι τακτικό μέλος της European Hernia Society (FEHS), είχε την ευκαιρία να συνεχίσει την τακτική χειρουργική του εκπαίδευση παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του συνεδρίου (MILOS and MORE). Στο συγκεκριμένο course διδάχθηκε νέες και πρωτοποριακές τεχνικές αποκατάστασης κοιλιοκηλών από τους κορυφαίους χειρουργούς του κόσμου, οι οποίοι ήταν και οι επινοητές των συγκεκριμένων τεχνικών.!!

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού