Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής, που έλαβε χώρα 9-12 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δρ. Αρχοντοβασίλης Φώτης είχε την εξαιρετική τιμή να είναι προσκεκλημένος ομιλητής με θέμα τον Ρομποτικό και Ενδοσκοπικό οπίσθιο διαχωρισμό με την τεχνική eTEP για την αποκατάσταση κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Επιπρόσθετα, στο ίδιο συνέδριο παρουσιάστηκε η εμπειρία της Χειρουργικής ομάδας του Δρ. Αρχοντοβασίλη, Διευθυντή της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής και του Κέντρου Αριστείας (Center of Excellence) στη Χειρουργική κηλών του Νοσοκομείου Metropolitan General. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν 4 διαφορετικές εργασίες που ανέπτυσσαν όλο το έργο του Ιατρού και της ομάδας του στη Χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο Δρ. Αρχοντοβασίλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταξιωμένους Χειρουργούς της Ελλάδας και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις σχετικά με τις νέες χειρουργικές τεχνικές. Ο ιατρός συμμετέχει κάθε χρόνο σε πλήθος Συνεδρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιδιώκοντας να ακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα της χειρουργικής. Όσον αφορά στο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής, συμμετέχει ως σύνεδρος και ειδικότερα ως ομιλητής εδώ και πολλά χρόνια.

Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής

Δείτε τις ομιλίες του Δρ. Αρχοντοβασίλη στο Πρόγραμμα του Συνεδρίου: Πρόγραμμα Συνεδρίου

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού