Τα νέα μας

Συμμετοχή Dr. Αρχοντοβασίλη στο 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής

By 12 Ιουλίου 2021No Comments

 

Συμμετοχή Dr. Αρχοντοβασίλη στο 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής, που έλαβε χώρα 9-12 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής

Ο Δρ. Αρχοντοβασίλης Φώτης είχε την εξαιρετική τιμή να είναι προσκεκλημένος ομιλητής με θέμα τον Ρομποτικό και Ενδοσκοπικό οπίσθιο διαχωρισμό με την τεχνική eTEP για την αποκατάσταση κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Επιπρόσθετα, στο ίδιο συνέδριο παρουσιάστηκε η εμπειρία της Χειρουργικής ομάδας του Δρ. Αρχοντοβασίλη, Διευθυντή της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής και του Κέντρου Αριστείας (Center of Excellence) στη Χειρουργική κηλών του Νοσοκομείου Metropolitan General. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν 4 διαφορετικές εργασίες που ανέπτυσσαν όλο το έργο του Ιατρού και της ομάδας του στη Χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο Δρ. Αρχοντοβασίλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταξιωμένους Χειρουργούς της Ελλάδας και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις σχετικά με τις νέες χειρουργικές τεχνικές. Ο ιατρός συμμετέχει κάθε χρόνο σε πλήθος Συνεδρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιδιώκοντας να ακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα της χειρουργικής. Όσον αφορά στο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής, συμμετέχει ως σύνεδρος και ειδικότερα ως ομιλητής εδώ και πολλά χρόνια.

 

Δείτε τις ομιλίες του Δρ. Αρχοντοβασίλη στο Πρόγραμμα του Συνεδρίου: Πρόγραμμα Συνεδρίου