Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας πραγματοποίησε το  14o Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ογκολογίας. Ο Γενικός Χειρουργός και Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής του Metropolitan General, κ. Φώτιος Αρχοντοβασίλης συμμετείχε στην στρογγυλή τράπεζα με θέμα τις “Μετεγχειρητικές Κήλες-Κήλες Στομιών” ως ομιλητής με θέμα: «Ενδείξεις αποκατάστασης κοιλιοκήλης σε ογκολογικούς ασθενείς».

Πρόκειται για άλλη μια τιμητική πρόσκληση από ένα έγκριτο και αναγνωρισμένου κύρους χειρουργικό συνέδριο, προς τον κ. Αρχοντοβασίλη, του οποίου η οργανωτική επιτροπή αναγνωρίζει τις γνώσεις, την εμπειρία και τη χειρουργική  του δεινότητα καλώντας τον να δώσει διάλεξη για ένα ιδιαίτερο και δύσκολο θέμα της χειρουργικής των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος. Ειδικότερα, με την εξειδίκευση, την κατάλληλα εκπαίδευση  και τις πιστοποιήσεις που έχει στην Ρομποτική Χειρουργική( είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος για την αποκατάσταση των δύσκολων κηλών) ανέπτυξε το τι ενδείκνυται για την αποκατάσταση της κοιλιοκήλης σε ογκολογικούς ασθενείς.

 
 
 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού