Τα νέα μας

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής

By 27 Νοεμβρίου 2017No Comments
[:el]Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 ένα από τα πιο σημαντικά χειρουργικά συνέδρια της Ελλάδος: το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής, το οποίο διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια σταθερά από την Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και άλλων Επεμβατικών Τεχνικών (ΕΕΕΧ).
Πρόκειται για το κορυφαίο συνέδριο για την Λαπαροσκοπική και ελάχιστα επεμβατική Χειρουργική, στο οποίο κάθε δύο έτη είναι προσκεκλημένοι να δώσουν ομιλίες και διαλέξεις μόνο οι κορυφαίοι Χειρουργοί στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
Ως δείγμα αναγνώρισης της εμπειρίας και προσφοράς του στην προηγμένη χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, η ΕΕΕΧ ανέθεσε στον κ. Αρχοντοβασίλη, την οργάνωση και τον συντονισμό ολόκληρης της θεματικής ενότητας:
«ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉ ΤΩΝ ΚΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ»

Ο κ. Αρχοντοβασίλης και σε αυτό το συνέδριο είχε πολύπλευρη και πολυδιάστατη παρουσία ως :
– Ταμίας του Δ.Σ της ΕΕΕΧ
– Αντιπρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου
– Διοργανωτής και συντονιστής ολόκληρης της θεματικής ενότητας «Κήλες του κοιλιακού τοιχώματος», μίας από τις πέντε βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου
– Ομιλητής στη στρογγυλή τράπεζα για τις κήλες με θέμα: “Νέες τεχνικές ελάχιστα επεμβατικής ανοικτής αποκατάστασης των βουβωνοκηλών»
– Πρόεδρος στη στρογγυλή τράπεζα των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος

Επίσης, είχε την ιδιαίτερη τιμή να προεδρεύσει στην διάλεξη του επίτιμου προσκεκλημένου, διεθνούς φήμης και κύρους, Βέλγου Καθηγητή Χειρουργικής F. Berrevoet, που εξειδικεύεται στην αποκατάσταση των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.
Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, αφού ο Καθηγητής F. Berrevoet υπήρξε ένας εκ των δασκάλων του κ. Αρχοντοβασίλη κατά την μετεκπαίδευση του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γάνδης, στο Βέλγιο.

a-6

a-1

a-2

a-3

a-4

a-5
[:]