Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Εξαιρετική τιμή και διάκριση για τον Δρ. Αρχοντοβασίλη Φώτη, που ήταν επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής στο ΠανΡουμανικό Συνέδριο Χειρουργικής (NCS), που διοργανώθηκε από την Ρουμανική Εταιρεία Χειρουργικής (Romanian Surgical Society) και έλαβε χώρα μεταξύ 9 και 12 Ιουνίου 2021 στο Βουκουρέστι.

Ο πιστοποιημένος ως Master Surgeon στη χειρουργική κηλών Δρ. Αρχοντοβασίλης έδωσε δύο διαλέξεις για την χειρουργική των βουβωνοκηλών και τις νεότερες τεχνικές Ρομποτικής αποκατάστασης των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος: “ TIPP approach in Inguinal Hernia repair” και “ The use of Surgical Robotic systems in AWR and Hernia repair”. Υπενθυμίζεται πως ο Δρ. Αρχοντοβασίλης είναι ο πρώτος Χειρουργός στην Ελλάδα που διακρίθηκε ως Master Surgeon of Excellence από το Surgical Review Corporation.

Οι ομιλίες του κ. Αρχοντοβασίλη είχαν εξαιρετική επιτυχία που συνοδεύτηκε από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου του συνεδρίου, ώστε ο ιατρός να συμμετάσχει και στο επόμενο συνέδριο που θα διεξαχθεί το 2022.

Δείτε τις ομιλίες του Δρ. Αρχοντοβασίλη στο Πρόγραμμα: Ρουμανικό Συνέδριο Χειρουργικής

Ρουμανικό Συνέδριο Χειρουργικής

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού