Τα νέα μας

Romanian Hernia days

By 2 Δεκεμβρίου 2019No Comments

O κ. Φώτιος Αρχοντοβασίλης συμμετείχε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Romanian Hernia Days” στο Βουκουρέστι, τον Οκτώβριο του 2019, το οποίο πιστοποιήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Διαπίστευσης για την συνεχιζόμενη Ιατρική εκπαίδευση (EACCME®).

Το Σεμινάριο αυτό είναι πλέον ένας Ευρωπαϊκός θεσμός στην εκπαίδευση νέων χειρουργών από όλη την Ευρώπη, στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Η μεγαλύτερη όμως τιμή για τον κ. Αρχοντοβασίλη ήταν η συμμετοχή του ως Εκπαιδευτής Χειρουργός σε εκπαιδευτικά χειρουργεία, που μεταδίδονταν ζωντανά (LIVE) από το νοσοκομείο προς στο αμφιθέατρο, όπου παρακολουθούσαν οι εκπαιδευόμενοι.

Μαζί με άλλους 4 κορυφαίους χειρουργούς κηλών στον κόσμο (Igor Belyanski, David Chen, Victor Radu, Vlad Burdakov) ο κ. Αρχοντοβασίλης πραγματοποίησε και συμμετείχε σε διάφορες επεμβάσεις αποκατάστασης κηλών.

Μια μοναδική εμπειρία και τιμή, που θα επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά, αφού το σεμινάριο αυτής της χρονιάς στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία !