Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

O κ. Φώτιος Αρχοντοβασίλης συμμετείχε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Romanian Hernia Days” στο Βουκουρέστι, τον Οκτώβριο του 2019, το οποίο πιστοποιήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Διαπίστευσης για την συνεχιζόμενη Ιατρική εκπαίδευση (EACCME®).

Το Σεμινάριο αυτό είναι πλέον ένας Ευρωπαϊκός θεσμός στην εκπαίδευση νέων χειρουργών από όλη την Ευρώπη, στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Η μεγαλύτερη όμως τιμή για τον κ. Αρχοντοβασίλη ήταν η συμμετοχή του ως Εκπαιδευτής Χειρουργός σε εκπαιδευτικά χειρουργεία, που μεταδίδονταν ζωντανά (LIVE) από το νοσοκομείο προς στο αμφιθέατρο, όπου παρακολουθούσαν οι εκπαιδευόμενοι.

Μαζί με άλλους 4 κορυφαίους χειρουργούς κηλών στον κόσμο (Igor Belyanski, David Chen, Victor Radu, Vlad Burdakov) ο κ. Αρχοντοβασίλης πραγματοποίησε και συμμετείχε σε διάφορες επεμβάσεις αποκατάστασης κηλών.

 

Μια μοναδική εμπειρία και τιμή, που θα επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά, αφού το σεμινάριο αυτής της χρονιάς στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία !

 
 
 
 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού