Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχθηκε ο κ. Αρχοντοβασίλης την τιμητική πρόσκληση που του έγινε από τον φίλο και σπουδαίο Χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Μαυραντώνη, να δώσει μια διάλεξη σε ένα από τα πιο επιτυχημένα και μακροχρόνια εκπαιδευτικά courses Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής: C.LA.S.S 2016

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια προχωρημένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής παχέως εντέρου και ορθού, είναι καθιερωμένα πλέον στον χώρο της χειρουργικής εκπαίδευσης και διοργανώνονται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο, τα τελευταία 10 χρόνια.

Η πρόσκληση στον κ. Αρχοντοβασίλη να συμμετέχει σε αυτό το σεμινάριο για να διδάξει και να εκπαιδεύσει νεώτερους αλλά και πιο παλιούς χειρουργούς ήταν ιδιαίτερα τιμητική.

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού