Μετάβαση στο περιεχόμενο

International Hernia Symposium 2023: Παρουσία του Δρ. Φώτη Αρχοντοβασίλη με παράλληλη ομιλία

Το International Hernia Symposium (IHS) είναι ένα από τα σπουδαιότερα διεθνή συνέδρια χειρουργικής των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος. Κάθε χρόνο γίνεται και σε διαφορετική χώρα, και συμμετέχουν καταξιωμένοι, διεθνούς φήμης και αναγνωρισιμότητας χειρουργοί, που έχουν εξειδίκευση αποκλειστικά στις κήλες και την αποκατάσταση του κοιλιακού τοιχώματος.

Ο Δρ. Αρχοντοβασίλης Φώτης είχε την εξαιρετική τιμή να είναι κεντρικός ομιλητής στο IHS 2023 που έγινε 15-17 Μαρτίου στη Ρώμη. Ανάμεσα σε δεκάδες ξένους ομιλητές από κυριολεκτικά κάθε γωνιά της γης, ο Δρ. Αρχοντοβασίλης έδωσε μια εξαιρετική ομιλία για τις πλέον προηγμένες και τελευταίας γενιάς τεχνικές Ρομποτικής αποκατάστασης των κοιλιοκηλών eTEP-RS και eTEP-TAR. Η τιμητική αυτή πρόσκληση αποτελεί συνέχεια των ακαδημαϊκών διακρίσεων του Ιατρού, που σχεδόν κάθε χρόνο είναι προσκεκλημένος στα μεγαλύτερα συνέδρια (Διεθνή και Ελληνικά) για να δώσει ομιλίες σχετικά με την εξειδίκευση του, την χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Η συνεχής και αδιάλειπτη ενασχόληση του, η πολυετής πείρα του, η υπερεξειδίκευση του στα μεγαλύτερα νοσοκομειακά κέντρα, και οι χιλιάδες πλέον επεμβάσεις του Δρ. Αρχοντοβασίλη τιμήθηκαν και αυτή τη χρονιά με την τιμητική πρόσκληση του να δώσει μια ακόμη σημαντική διάλεξη στο διεθνές, έγκριτο και καταξιωμένο πλέον συνέδριο IHS.

Δείτε εδώ το βίντεο με την πλήρη ομιλία του Δρ. Φώτη Αρχοντοβασίλη πατώντας εδώ!

 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού