Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Για πρώτη φορά Έλληνας Χειρουργός διακρίνεται με τις πιστοποιήσεις Master Surgeon και Surgeon of Excellence στη Χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος!

Ο Γενικός Χειρουργός Dr. Αρχοντοβασίλης είναι πλέον ο πρώτος Έλληνας Χειρουργός με τη διάκριση Master Surgeon of Excellence για τη χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος από το μεγαλύτερο Διεθνή Φορέα Χειρουργικών Πιστοποιήσεων Surgical Review Corporation (SRC).

Διεθνής και ανώτατη διάκριση για τον Δρ. Φ. Αρχοντοβασίλη MD, PhD, FISS, FEHS η πιστοποίηση του και η απονομή του τίτλου Master Surgeon in Hernia Surgery, ως κορυφαίου χειρουργού κηλών του κοιλιακού τοιχώματος. Η πιστοποίηση έγινε από τον μεγαλύτερο Αμερικανικό φορέα Χειρουργικών πιστοποιήσεων, SRC (Surgical Review Corporation) μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αυστηρών και συνεχών αξιολογήσεων μιας σειράς παραμέτρων, όπως:  ο υψηλός βαθμός επιτυχίας και ασφάλειας των επεμβάσεων κήλης, ο μεγάλος αριθμός αλλά και η ποικιλία χειρουργικών επεμβάσεων,  η χρήση υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, η αυστηρή εφαρμογή πολιτικής και πρωτοκόλλων ποιότητας, η εμπειρία και φυσικά η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση του Χειρουργού. Η διάκριση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική αφού ο Δρ. Αρχοντοβασίλης είναι ο πρώτος Ελληνας Χειρουργός που λαμβάνει τέτοια πιστοποίηση.

Η ανώτατη αυτή διάκριση για τον Δρ. Αρχοντοβασίλη Φώτη, πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα σε όλα τα στάδια της χειρουργικής αντιμετώπισης του ασθενούς: από την αρχική συμβουλευτική, τη διάγνωση, τη χειρουργική επέμβαση από τον πιστοποιημένο χειρουργό, τη νοσηλεία αλλά και την μετεγχειρητική πορεία, καθώς και την παρακολούθηση (follow up) του ασθενούς.

Ταυτόχρονα, άλλη μια σπουδαία διάκριση επετεύχθη με την Πιστοποίηση του Metropolitan General ως Center of Excellence in Hernia Surgery. Το Νοσοκομείο, στο οποίο ο Δρ. Αρχοντοβασίλης έχει την διεύθυνση της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής, πιστοποιήθηκε μετά από μακρόχρονη, συστηματική και ενδελεχή αξιολόγηση ως Κέντρο Αριστείας στη Χειρουργική αντιμετώπιση των Κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, από τον ίδιο κορυφαίο φορέα χειρουργικών πιστοποιήσεων SRC.

O κ. Αρχοντοβασίλης είναι ο Διευθυντής (Director) του προγράμματος Κέντρου Αριστείας (Center of Excellence) του Metropolitan General,  και έχει οργανώσει, εποπτεύσει και συντονίσει ολόκληρη τη διαδικασία πιστοπoίησης του νοσοκομείου.

Παράλληλα με την πιστοποίηση του νοσοκομείου, ο Δρ. Αρχοντοβασίλης έλαβε και τον εξαιρετικό τίτλο Surgeon of Excellence in Hernia Surgery (Άριστος Χειρουργός στη χειρουργική κηλών), διάκριση που δίδεται και πάλι για πρώτη φορά σε Έλληνα χειρουργό από τον κορυφαίο Αμερικανικό φορέα SRC.

Το Surgical Review Corporation (SRC) είναι από τους σημαντικότερους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την ασφάλεια των ασθενών σε παγκόσμιο επίπεδο με έδρα την Αμερική. Ο φορέας προσφέρει πιστοποιήσεις μόνο σε νοσοκομεία και εξειδικευμένους χειρουργούς, ως επιβράβευση της αδιάλειπτης προσφοράς τους στη χειρουργική φροντίδα των ασθενών.

 

 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού