Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Με ιδιαίτερη τιμή, ο κ. Φώτιος Αρχοντοβασίλης δέχτηκε να  συμμετάσχει  στο 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βασικών Λαπαροσκοπικών τεχνικών Φοιτητών Ιατρικής. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το παράρτημα Αθηνών της επιστημονικής εταιρείας φοιτητών ιατρικής ελλάδος (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβατικών Τεχνικών και πραγματοποιήθηκε στο ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς» στις 9 Νοεμβρίου 2019.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων φοιτητών σε βασικές αρχές της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής με κυκλική εξάσκηση σε ειδικά διαμορφωμένους διαβαθμιζόμενης δυσκολίας σταθμούς με προσομοιωτές. Ο κ. Αρχοντοβασίλης πάντα με ιδιαίτερη χαρά & συγκίνηση δέχεται τέτοιου είδους προσκλήσεις, ώστε να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς συναδέλφους του σε σύγχρονες  και πρωτοποριακές τεχνικές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από το συμβούλιο παραρτήματος Αθηνών “ η Παρουσία του κ. Φώτιου Αρχοντοβασίλη καθώς και η Συμβολή του ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς”

 

 

 

 

 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού