Τα νέα μας

2o Eκπαιδευτικό Σεμινάριο με Θέμα: «Ελάχιστα Eπεμβατική Xειρουργικών Kηλών του Κοιλιακού  Τοιχώματος (photos & videos)»

By 2 Δεκεμβρίου 201910 Δεκεμβρίου, 2019No Comments

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 2o  Eκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:

 «Ελάχιστα Eπεμβατική Xειρουργικών Kηλών του κοιλιακού  τοιχώματος» από την Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ΕΕΕΧ), 16-18 Μαϊου 2019, στο Ινστιτουτο Παστέρ.

Ο κ. Αρχοντοβασίλης Φώτιος είχε την μεγάλη τιμή να του ανατεθεί, ως Γενικός Γραμματέας της ΕΕΕΧ, η διοργάνωση του σεμιναρίου.

Δεκάδες χειρουργοί παρακολούθησαν την εκπαιδευτική διημερίδα, με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Έγκριτοι Έλληνες και ξένοι χειρουργοί εκπαίδευσαν και δίδαξαν νέους και πιο παλιούς χειρουργούς στις τεχνικές της χειρουργικής των κηλών.

Ειδικότερα, ο κ. Αρχοντοβασίλης εκτός από διοργανωτής και συντονιστής του σεμιναρίου, ήταν ο βασικός εκπαιδευτής και διετέλεσε πρόεδρος σε 5 στρογγυλές τράπεζες και σε 4 διαλέξεις. Ήταν ο κεντρικός ομιλητής εκπαίδευσης σε επτά βασικές τεχνικές, ενώ δίδαξε  πιο νέες τεχνικές (ανοικτές- λαπαροσκοπικές και ρομποτικές) αντιμετώπισης των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση από τον κ. Αρχοντοβασίλη πολλών και πρωτοποριακών ρομποτικών επεμβάσεων, οι περισσότερες από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν την τελευταία χρονιά για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την χειρουργική του ομάδα.

Ομιλίες – Video