Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 ένα από τα πιο σημαντικά χειρουργικά συνέδρια της Ελλάδος: το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής, το οποίο διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια σταθερά από την Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και άλλων Επεμβατικών Τεχνικών (ΕΕΕΧ).

Πρόκειται για το κορυφαίο συνέδριο για την Λαπαροσκοπική και ελάχιστα επεμβατική Χειρουργική, στο οποίο κάθε δύο έτη είναι προσκεκλημένοι να δώσουν ομιλίες και διαλέξεις μόνο οι κορυφαίοι Χειρουργοί στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ως δείγμα αναγνώρισης της εμπειρίας και προσφοράς του στην προηγμένη χειρουργική των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος,  η ΕΕΕΧ ανέθεσε στον κ. Αρχοντοβασίλη, την οργάνωση και τον συντονισμό ολόκληρης της θεματικής ενότητας:

«ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉ ΤΩΝ ΚΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ»

Ο κ. Αρχοντοβασίλης και σε αυτό το συνέδριο είχε πολύπλευρη και πολυδιάστατη παρουσία ως :

 • Ταμίας του Δ.Σ της ΕΕΕΧ
 • Αντιπρόεδροςτης Οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου
 • Διοργανωτής και συντονιστήςολόκληρης της θεματικής ενότητας «Κήλες του κοιλιακού τοιχώματος», μίας από τις πέντε βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου
 • Ομιλητήςστη στρογγυλή τράπεζα για τις κήλες με θέμα: “Νέες τεχνικές ελάχιστα επεμβατικής ανοικτής αποκατάστασης των βουβωνοκηλών»
 • Πρόεδρος στη στρογγυλή τράπεζα των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος

Επίσης, είχε την ιδιαίτερη τιμή να προεδρεύσει στην διάλεξη του επίτιμου προσκεκλημένου, διεθνούς φήμης και κύρους, Βέλγου Καθηγητή Χειρουργικής F. Berrevoet, που εξειδικεύεται στην αποκατάσταση των κηλών του κοιλιακού τοιχώματος.

Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, αφού ο Καθηγητής F. Berrevoet υπήρξε ένας εκ των δασκάλων του κ. Αρχοντοβασίλη κατά την μετεκπαίδευση του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γάνδης, στο Βέλγιο.

 

 

 

 

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού