Μετάβαση στο περιεχόμενο

MENU

oxeirougos

Ο κ.Αρχοντοβασίλης πιστοποιήθηκε από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία με τον τίτλο του “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ”, παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας με επιτυχία την Πρώτη Εκπαιδευτική Σειρά Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών.

Λίγα Λόγια για την ΕΧΕ

Η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1928 και αριθμεί ήδη 90 χρόνια ζωής, είναι ένα από τα παλαιότερα Ιατρικά σωματεία της χώρας και το αρχαιότερο σε πανελλήνια κλίμακα στον χώρο της Χειρουργικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ακολουθώντας τους καταστατικούς σκοπούς της Εταιρείας, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των χειρουργών, ιδίως των νεωτέρων καθώς και στην προάσπιση των συμφερόντων των χειρουργών και την ενίσχυση και προβολή του έργου τους.

Έχετε περισσότερες απορίες;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


+30 210 650 28 50

  Πατώντας το κουμπί "Αποστολή", επιβεβαιώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  Dr. Φώτης Αρχοντοβασίλης MD, PhD, FISS, FEHS

  Διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Metropolitan General. Ο Ιατρός έχει εξειδικευτεί, σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, στην Ελάχιστα Επεμβατική, στη Λαπαροσκοπική και στη Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών κοιλιακού τοιχώματος και παθήσεων πρωκτού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Διεύθυνση

  Πυθαγόρα 7, Χολαργός 5ος όροφος έναντι Metropolitan General (πρώην ΙΑΣΩ General)

  Email

  info@oxeirourgos.gr

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Γραφείο

  210 650 2850

  Τηλεφωνικό Κέντρο

  210 650 2000

  Ιδιαιτέρα Γραμματέας

  697 444 2330

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή

  8.30 - 14.30 & 17.30 - 20.30

  Σάββατο: Κατόπιν Ραντεβού